torsdag 27. januar 2011

mer av "nakne trær"

Her er det bildet som jeg brukte som inspirasjon til temaet "nakne trær". Jeg har brukt hele bildet, istedenfor å ta et liten bit av det, men det jeg har gjort er å tatt bort mange små grener. Jeg har tatt med de store grenene, og har også tatt på litt flere på tegningen min for å utfylle bildet litt mer.


Her har jeg begynt å skjære ut motivet "nakne trær" på linoleumsplaten. Brukte en slags kniv for å skjære ut det hvite/ det negative. 
Slik så linoleumsplaten min ut etter jeg hadde skjært ut. Jeg hadde trykka en gang, før jeg tok dette bildet av platen. Så derfor er "treet" er så svart.

Bilder av prøvetrykk jeg har tatt: 


Jeg synes det er veldig gøy å prøve ut forskjellige farger, for resultatene blir virkelig bra til slutt. Man kan se her at bildet blir speilvendt når man trykker og trykkingen som er gjort her er høytrykk.

1 kommentar:

  1. Hallo Annette. Her har du en riktig god dokumentasjon av prosessen din gjennom bilder. Kanskje du kunne prøvd å trykke med litt forskjellige farger på trykket ditt. Ett par greiner eller noe slik? Eksperimenter og prøv deg frem. mvh B&B

    SvarSlett